Mikko Reitti

Fin5 -viikon aikana voit kavaltaa kaverisi ja yllättää hänet iloisesti loppusuoralla.
Fin5 -suunnistusviikon aikana syntymäpäiviä, polttareita, hääpäivää jne viettäviä kilpailijoita, tai muuten vaan huomionarvoisia kavereita voi kavaltaa kuulutuksen bongattavaksi.
Kuulutus välittää terveiset ja onnittelut kilpailupaikalla sekä online-kuulutuksen kautta myös kotisohvilla kannustavien kuultavaksi.
Muista liittää kavallukseen merkkipäivän päivämäärä ja kavallettavan kaverin kilpailunumero. Toiveemme on, etta kavallus olisi kuutuksen tiedossa päivää ennen kavallusta.
Kavallukset ja kisaterveiset voi lähettää sähköpostilla:
kuulutus@oikeareitti.net ja kisapaikalla suoraan kuuluttamoon.

Terveisin
Fin5 -suunnistusviikon kuulutustiimi Mikko ja VeeVee

MikkoReitti


Fin5 -suunnistusviikon kuuluttaja Mikko Reitti on kokenut monenlaista aiemmissa suurissa taphtumissa, joiden kuulutuksesta hän on vastannut. Joskus on käynyt niin, että pitää selostaa, vaikka juuri mitään tietoa ei ole saatavilla.

- Ruudulle tuleva informaatio on viime vuosina lisääntynyt ja tarkentunut. Joskus vain tekniikka temppuilee ja sitten keksitään jotain sanottavaa. Ja nyt tulee Mäkelä maaliin ajalla 56.25, samoin seuraava ...ja seuraava. Otetaanpa toinen sarja, aika näyttäisi olevan 56.25 och sama på svenska.

Reitti pyrkii etukäteen ennakoimaan miten sarjat etenevät. Suuresta kisaajajoukosta pyritään poimimaan valtakunnallisesti ja paikallisesti mielenkiintoisia henkilöitä. Tietenkin hyvin kisaavien suoritukset huomioidaan mahdollisimman hyvin.

- Tunnen omien kilpailujen ja aiempien kuulutustehtävien kautta suunnistajia aika hyvin. Se auttaa selostajan työssä. Tietää kuka on maastossa tai tulossa maaliin, on jotain mistä puhuu, toteaa Reitti.